Geplaatst op

LAMC360 verwelkomt Ratna Coenraad (Puurvoetreflex).

Ratna Coenraad
Vanaf 1 november 2019 start Ratna Coenraad van Puurvoetreflex haar praktijk op het leefstijlcentrum LAMC360.

Voetreflexologie is de therapie die uitgaat van zogenoemde ‘reflexzones’ op de voeten die corresponderen met andere delen van het lichaam. Een disbalans in het lichaam (lichamelijke klachten) geeft  ophopingen van chemische stofjes rond de zenuwuiteinden in de corresponderende zone op de voeten. Met behulp van voetreflexologie is het mogelijk om deze chemische stofjes op een zachte manier af te voeren.

Ratna verzorgt ook reflexologie voor baby’s en peuters. Ouders kunnen bij Ratna ook zelf een workshop volgen om dit bij hun kinderen toe te passen.

De visies van Ratna’s Puurvoetreflex en LAMC360 sluiten perfect op elkaar aan. Door voetreflexologie op het leefstijlcentrum aan te bieden kan LAMC360 nog effectiever zijn in haar doel mensen te helpen aan een gezondere leefstijl. 


Ratna’s Expertise
Ratna Coenraad is erkend gecertificeerd bij de B.E.R. (Bond van Europes Reflexologen) en heeft aanvullende opleidingen gevolgd bij Floor Tuinstra (baby reflexologie) en Carl Huis in ‘t Veld (zwangerschapsreflexologie).  

Contact
De praktijk van Ratna is geopend op dinsdag en donderdag, en om de week ook op woensdag. Voor meer informatie neem contact met LAMC360: 023 – 30 30 131 of info@lamc360.eu. Of maak een afspraak via ons contactformulier.