LEEFSTIJL ALS MEDICIJN CENTRUM

LAMC staat voor “Leefstijl als medicijn centrum” en 360º is de wijze waarop wij u holistisch met leefstijldiensten willen bedienen. Een “cirkel van gezondheid” creëren zodat u veel preventiever het leven tegemoet treedt. Een gezonde leefstijl die u behoedt van onnodige (welvaarts)ziekten en u in staat stelt veel meer uit het leven te halen.

Waarom?

Onze visie is een organisatie neer te zetten die betekenisvol is, waarbij wij het goede beogen en een bijdrage leveren aan een nieuwe kijk op gezondheid. Minder pillen, minder achteraf ziekte behandelen, maar (preventief) de mens bewuster maken dat sommige dingen in ons huidige leefstijl ons ziek maken.

To get around initial seen content. Will be hidden.

Ons team

Het leefstijlconcept van LAMC360 is geen ‘zweverig’ concept maar één die gebaseerd is op bewezen medische en wetenschappelijke protocollen. LAMC360 heeft vanaf haar start verschillende partijen (LUMC, TNO, ErasmusMC, huisartsen, leefstijlspecialisten) om advies gevraagd. Vooral omtrent de samenstelling van ons team is veel informatie ingewonnen. Met welk team kunnen we leefstijl echt als
medicijn laten werken? Dit alles heeft geresulteerd in een team waarin alle leefstijldisciplines zijn vertegenwoordigd, maar bovenal, dat alle specialisten in het team 100% geloven in een leefstijlconcept waarin niet hun eigen expertise alleen, maar het collectief het “medicijn” is.

Lamc360

“Een leefstijl inzetten als medicijn is alleen mogelijk door de nauwe samenwerking tussen de verschillende disciplines.”

Paul Crawfurd, Directeur LAMC360

OFFICE TEAM

Paul Crawfurd

Managing Director

Teun de Nooijer

Ambassadeur & PR

Arno Brusman

Senior Developer

Barbara Veen

Creative Director

ONZE BUSINESSPARTNERS