LAMC360º

NUTRITION

IREEN AMMERLAAN

LEEFSTIJLCOACH, DIËTISTE EN BEWEEGKUURSPECIALIST

Mijn naam is Ireen Ammerlaan, sinds juli 2008 afgestudeerd diëtist. Mensen omschrijven mij als enthousiast, vriendelijk en betrokken. Na jarenlange werkervaring ben ik sinds 2016 gestart met mijn eigen diëtistenpraktijk “Weet & Eet”. Sinds Juli 2018 heb ik mij gespecialiseerd in leefstijlcoaching. 

Vol trots mag ik me dan ook gekwalificeerd leefstijlcoach noemen. Bij mij kunt u terecht met alle vragen omtrent voeding en leefstijl. Als diëtist geef ik persoonlijke begeleiding, advies en coaching hoe u op een juiste en gezonde manier uw gezondheid en leefpatroon zou kunnen verbeteren, of een medische indicatie nou de hoofdrol speelt of niet. 

Samen met u bekijk ik hoe in passing van de adviezen in uw persoonlijke situatie mogelijk is. Het veranderen van patronen is lastig. Ik vind het erg mooi om te zien hoe cliënten geleidelijk aan steeds meer motivatie krijgen en zich op den duur veel beter en energieker gaan voelen door aanpassingen binnen hun voedingspatroon en leefstijl.

Bij LAMC360 valt dit eigenlijk allemaal samen, leefstijl als medicijn. Ik ben er trots op dat ik deel uit mag maken van het multidisciplinaire team om ieder die zijn of haar gezondheid wil verbeteren te begeleiden.

Ik vind het erg mooi om te zien hoe cliënten geleidelijk aan steeds meer motivatie krijgen en zich op den duur veel beter en energieker gaan voelen door aanpassingen binnen hun voedingspatroon en leefstijl.

Ireen Ammerlaan

NUTRITION TEAM

Hester Schaberg

Orthomoleculair therapeut

Ireen Ammerlaan

Leefstijlcoach / Diëtiste

Bobby Hendra

Healthy Chef / Catering