LAMC360 Take Away Menu

Bij een gezonde levensstijl hoort ook gezond eten. LAMC360 start met gezonde en lekkere gerechten die in onze restauratie kunnen worden opgehaald.

Door BOBBY SZENTPETERY

Doordat de Coronamaatregelen ook onze organisatie troffen zijn wij continu bezig geweest door nieuwe initiatieven te lanceren zodat onze klanten toch hun gezonde leefstijl kunnen behouden. 

Eén van onze nieuwe initiatieven op voedingsgebied is: “LAMC360 Take Aways”. Het concept? Iedere week op donderdag en vrijdag tussen 15:00 en 18:30 uur bieden wij een weekmenu aan die u kunt bestellen en afhalen op onze locatie. LAMC360 gelooft dat voeding een grote rol speelt in onze gezondheid. De onnatuurlijke ingrediënten, weinig rekeninghoudend met aandoeningen van een persoon en te weinig vitamines zorgen voor weinig weerstand tegen allerlei kwalen.  

De menukaart van LAMC360 zal veel variatie laten zien. Naast gezond willen we ook echt lekkere maaltijden aanbieden. Van unieke salades tot aan hoofdgerechten die uit moeders receptenboek komen.

“Onze toekomst van voeding ligt in het zelf verbouwen van onze ingrediënten (eigen keten) en het afstemmen van maaltijden op diverse aandoeningen van onze klanten. Hier reiken we gerust terug naar kennis die al eeuwenlang wordt toegepast. Alleen niet altijd in de Westerse wereld.”

We breiden LAMC360 stap voor stap uit. Het idee is om bij succes LAMC360 Take Aways uit te breiden naar een LAMC360 Café waarbij wij dagelijks lunches en take away maaltijden serveren. 

Naast mijn vriendin is ook mijn moeder actief in de keuken. Samen koken, proeven en nieuwe ideeën opdoen. Die ideeën komen deels uit onze familie maar deels ook uit de organisatie LAMC360. Er is regelmatig overleg met diëtisten, (natuurgeneeskundige) therapeuten en wetenschappers om aansluiting te vinden met hun behandeling. Deze werkwijze sluit aan op het totaalconcept van LAMC360 waarin wij in de behandeling van clienten altijd de samenwerking opzoeken.

Voor deze week hebben wij de volgende gerechten geselecteerd:

On Key

Related Posts

Nieuw: LAMC360 Take Away Menu

LAMC360 Take Away Menu Bij een gezonde levensstijl hoort ook gezond eten. LAMC360 start met gezonde en lekkere gerechten die in onze restauratie kunnen worden