special event

14 januari 2020
Start Mindfulness Training
Schrijf u nu in!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

14 januari 2020 Start Mindfulness training van Jan Obbeek.

Mindfulness werkt echt.

Wilt u de kwaliteit van uw leven verbeteren? Zou u willen leren om met aandacht in het moment aanwezig te zijn? Schrijf u in en doe mee aan onze 8-weken programma die start op 14 januari, om 19:30 uur, op de eerste verdieping van ons leefstijlcentrum.

Met mindfulness kunt u uw leven op een positieve manier beïnvloeden. Het kan helpen bewuster in het moment aanwezig te zijn, meer te genieten en makkelijker in het leven te staan. Het is een effectieve methode om beter om te gaan met stress, piekeren, angst, negatieve gedachten, somberheid en burn-out klachten.

Er is ook steeds meer wetenschappelijk bewijs dat mindfulness werkt. LAMC360 is daarom een samenwerking aangegaan met The Mindfulness Club van Jan Obbeek, omdat de juiste mindset een belangrijke schakel is in de verbetering van uw leefstijl.

Meer informatie over de Mindfulness training?

Onze mindfulness training duurt 8 weken en wordt gegeven op dinsdagavonden van 19:30 tot 21:30 uur. Ook is er een stilte ochtend na week 6 op een zaterdag. Vaak stellen mensen het op prijs kennis te maken voordat de training begint. Als dat wenselijk is, kunt u via het contactformulier een afspraak maken. Jan Obbeek trekt daar een half uur tot zelfs een uur voor uit. U krijgt dan meer inzicht wat de training inhoudt (en vooral ook, wat niet!) en of u een klik hebt met de trainer.

Geen gezweef maar duidelijk en wetenschappelijk onderbouwd

Gedurende de training leert u hoe u met compassie naar uw eigen beperkingen en ongemakken kunt kijken. Door oprecht interesse te tonen, aandachtig te luisteren en geen oordeel uit te spreken, wordt er een veilige sfeer gecreëerd waardoor er binnen de groep ruimte ontstaat voor persoonlijke ontwikkeling.

De deelnemers waarderen de nuchterheid en de prettige sfeer waarin de training wordt gegeven. Geen gezweef, maar duidelijk. Een belangrijk onderdeel in de trainingen is de verbinding met de praktijk. Het toepassen van de lessen in uw eigen dagelijkse praktijk en vanzelfsprekend worden ook de ervaringen van de trainer met u gedeeld.

Jan Obbeek, mindfulness trainer

Jan werkt op het Stedelijk Gymnasium, heeft 25 jaar ervaring als docent en is ook mede-eigenaar van een huiswerkbegeleidingsinstituut in Haarlem waar hij ook mindfulness trainingen organiseert voor kinderen tussen de 13 en 18 jaar.

De laatste jaren heeft Jan zich volledig toegelegd op het geven van mindfulness trainingen volgens het bekende, wetenschappelijk onderbouwde MBSR-programma. “Ik blijf me verbazen over de kracht die mindfulness heeft om levens te veranderen, op een eenvoudige praktische manier, zonder zweverigheid”, aldus Jan Obbeek.

Inhoud van de Mindfulness Training

De training wordt aan maximaal 12 deelnemers gegeven, 8 weken achtereenvolgens, op dinsdagavond van 19:30 tot 21:30 uur en bestaat uit de volgende onderdelen:
– 1x Intakegesprek
– 8x Bijeenkomsten van 2 uur (zitmeditatie, begeleide aandachts- en meditatieoefeningen, loopmeditatie, eenvoudige bewegingsoefeningen, uitleg over stress en negatief denken)
– 1x Stilteochtend (na de 6e week op een zaterdag)
– 1x Trainingsmap
– Diverse MP3-bestanden (met oefeningen voor thuis).
– Koffie, thee en water is inbegrepen.
We houden de groepen bewust klein, zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht.
De lessen vinden plaats in de mindfulness zaal (1e verdieping) van het leefstijlcentrum.

Inschrijving en kosten

U kunt zich inschrijven via ons contactformulier. Vermeld naast uw contactgegevens of u vooraf een gesprek wilt. U kunt zich uiteraard ook met vrienden of met familieleden inschrijven. Na aanmelding neemt Jan Obbeek sowieso contact met u op, pas daarna wordt uw aanmelding definitief.

De kosten bedragen voor particulieren €495,00 inclusief BTW per training.
Voor bedrijven bedraagt dit €795,00 inclusief BTW per training.
Daarnaast ontvangt u ook diverse kortingen op andere leefstijldiensten van LAMC360.
Jan Obbeek is gecertificeerd (Categorie 1) mindfulness trainer. Opgeleid bij het Centrum voor Mindfulness te Amsterdam. U komt dus in aanmerking voor restitutie bij uw zorgverzekeraar.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Obbeek: 06-47 48 96 10 of janobbeek@lamc360.eu. Of via onze receptie 023-30 30 131 / info@lamc360.eu.