Leefstijlcentrum LAMC360 (www.lamc360.eu) en looptraining specialist Run Academy (www.runacademy.nl) hebben op 20 april jl. een partnership contract ondertekend. 

“Run & Lifestyle Program” 

“De leefstijlprogramma’s van LAMC360 en looptrainingen van Run Academy vormen een logische combinatie. De leefstijldiensten zoals sportmassages, gym, voedingsprogramma’s en mental coaching bieden de perfecte ondersteuning voor een looptraining. Maar ook de locatie van LAMC360 in Overveen (naast Middenduin) is een perfecte startpunt voor looptrainingen”, aldus de oprichters Paul Crawfurd en Niels-Olaf Bout. 

Vooral het bedrijfsleven heeft veel interesse in deze combinatie. Zij zien de combinatie van looptrainingen en gezonde leefstijlprogramma’s als de volgende generatie bedrijfsvitaliteitsprogramma’s. Bedrijven zijn nu in staat om vanuit (bestaande) vitalteits- en hardloopinitiatieven concrete gezondheidsdoelstellingen voor werknemers te formuleren. 

De inhoud van de Run & Lifestyle Programs kunnen ook per doelgroep (bedrijven, ondernemers, diabetespatienten, etc.) worden samengesteld. Voor meer informatie neem contact op via: Run Academy, Niels-Olaf Bout: LAMC360, Paul Crawfurd: