Mindfulness training

Haarlem, Overveen

Mindfulness training: wat is dat?

Een Mindfulness training is een 8-weekse interactieve cursus in groepsvorm. Waarbij u leert met behulp van verschillende vaardigheden gedachtepatronen te herkennen. Gedachtepatronen zijn gedrag of reacties, uw houding of overtuiging, maar vooral oordelen. Na de Mindfulness training krijgt u in principe meer controle over uw gedrag, houding en gedachten.

Geen gezweef, maar wetenschappelijk onderbouwd

Veel mensen leven de gehele dag op de automatische piloot. Door de Mindfulness training te volgen leer je meer bewustzijn te ontwikkelen en stil te staan gedurende dag. Hierdoor ontstaat er rust en bent u in staat stressprikkels sneller te signaleren en op te vangen. De 8-weekse cursus geeft u ook inzicht om met kritische situaties om te gaan en meer keuzevrijheid. U leert te ontstressen, maar ook meer te genieten. Goed voor u zelf te zorgen, is immers het beste geschenk wat u anderen kunt geven. Een Mindfulness training is een kado voor uzelf!

CURSUS INHOUD

LAMC360 is een samenwerking aangegaan met The Mindfulness Club van Jan Obbeek, omdat de juiste mindset een belangrijke schakel is in de verbetering van uw leefstijl. De Mindfulness training wordt aan maximaal 12 deelnemers gegeven, 8 weken achtereenvolgens, op dinsdagavond van 19:30 tot 21:30 uur.

We houden de groepen bewust klein, zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht. De lessen vinden plaats in de mindfulness zaal (1e verdieping) van het leefstijlcentrum.

Voor wie is een Mindfulness training bedoeld?

Wilt u weten of een Mindfulness training iets voor u is? Deze 8-weeks Mindfulness training is voor iedereen een waardevolle aanvulling, wanneer men;

  • Bewuster in het leven wilt staan
  • Meer aandacht wilt geven aan uw eigen lichaam en geest
  • Wilt leren beter om te gaan met gedachten Leren wat stress
  • Minder hard te oordelen over uzelf en anderen

Mindfulness zorgt ervoor om via een andere invalshoek naar uzelf en anderen te kijken.U leert bijvoorbeeld ook minder hard te oordelen over jezelf en je omgeving.

Mindfulness Training

8-weekse cursus
550
495
00
Periode van 8 weken
  • 1x Intakegesprek
  • 8x Bijeenkomsten (2 uur)
  • 1x Stilte ochtend
  • 1x Trainingsmap
  • Diverse MP3-bestanden
  • Koffie, thee en water inbegrepen
Aanbieding

De mindfulness trainer

Jan Obbeek is trainer Categorie 1, lid van VMBN en voldoet aan de eisen van de zorgverzekeraar. Geen gezweef, geen geitenwollen sokken, wel een deskundige trainer!

Wist je dat je tot 350 euro kan terug krijgen van je zorgverzekeraar! Check hier:

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Obbeek: 06-47 48 96 10 of janobbeek@lamc360.eu. Of via onze receptie 023-30 30 131 / info@lamc360.eu.

Jan Obbeek
Jan Obbeek

Mindfulness docent