GEZOND LEVEN IS EEN MEDICIJN

Kies voor een gezonde levensstijl. 

Selecteer de diensten die bij uw leven helpen gezonder maken.  

WAT WIJ DOEN

Leefstijlprogramma's Algemeen

Leefstijlprogramma's Zorg

UW LEEFSTIJL PROGRAMMA OP MAAT

Samenwerken voor uw gepersonaliseerde leefstijlprogramma

Wilt u een gezonder, actiever leven waar u minder stress ervaart? Of heeft u een ander doel waarom u uw leefstijl wilt veranderen? Via de leefstijlprogramma’s van LAMC360 kan iedereen zijn eigen doel bereiken. De programma’s zijn in basis zo ontworpen, dat ieder leefstijlprogramma op maat kan worden aangepast om op efficiënte wijze leefstijlverandering te realiseren.

Het combineren van verschillende diensten voor een gezonde leefstijl is niet nieuw. Toch blijkt nog steeds in de praktijk dat we symptomatisch en gefragmenteerd denken en doen. 

Wellicht herkent u de situatie waarin u bij twee specialisten een behandeling volgt en u beide specialisten apart uw verhaal moet uitleggen, vanwege het simpele feit dat beide specialisten geen contact met elkaar hebben. Hoe vreemd is deze situatie eigenlijk? Zeker als uw kwaal beide disciplines raakt.

Bij LAMC360 werken wij voor iedere cliënt zoveel mogelijk in multidisciplinaire teams. Waarbij ieder ingezette specialist, voor zover toegestaan, op de hoogte is van uw situatie om op efficiënte wijze een bijdrage te leveren aan uw gezondheid.

Per thema wordt het niveau bepaald en gecombineerd in een uw leefstijlprogramma.

Twee hoofdonderdelen

Het totale proces bestaat uit twee hoofdonderdelen: 

 1. Het intakeproces (gesprek + meting + consult)
 2. De uitvoering van het leefstijlprogramma

Op basis van uw budget (of vergoeding), motivatie of tijd bepaalt u zelf het niveau van het leefstijlprogramma. Het totale proces wordt gecoördineerd door de intake-nemer (zie Mind specialisten), zodat u altijd één centrale contactpersoon hebt. 

Instroom zorg

Als u via de huisarts komt of uw instroom is iets medischer (chronische klachten, diabetes type 2, reuma, etc.) dan wordt ook uw bestaande medisch dossier geraadpleegd om dit mee te nemen in de definitie van het leefstijlprogramma. Vaak gaat dat ook in overleg met uw huisarts, als u dat goedvindt.

OVERZICHT LEEFSTIJL PROGRAMMA'S

Leefstijlprogramma's algemeen

Bewegen

Ontspannen

Zakelijk

Voeding

 • Orthomoleculair voedingsprogramma
 • Voeding bij zwangerschap

Overig

 • PowerMommy Program
 • Doula Zwangerschapsbegeleiding
 • Orthomoleculair Beauty Treatment
 • Gepersonaliseerd leefstijlprogramma

Leefstijlprogramma's zorg

Preventief

Curatief

 • Beweegkuur (GLI)
 • Pijntherapie
 • Mensendieck therapie
 • Stress & Relief Coachingsprogramma
 • Hypertensie & Voeding Programma

Gezin & Relatie

 • Relatiebegeleiding
 • Gezinsbegeleiding
 • Jongerenbegeleiding

DE INTAKE

Het begint bij een intakegesprek.

We starten ieder leefstijlprogramma met een intake. De volgende stappen worden geadviseerd om tot een goed en effectief leefstijlprogramma te komen:

Stap 0. U vult ons online contactformulier in en verzendt deze naar onze servicedesk. Na ontvangst nemen wij contact met u op om toelichting te geven en om het intakegesprek te plannen.

Stap 1. Tijdens het intakegesprek bespreken we uw huidige situatie, uw eventuele medisch dossier en uw gezondheidsdoelstellingen.

Stap 2. Na het intakegesprek, volgt standaard een meting. Dit kan een simpele Body Scan zijn en/of een uitgebreidere Health Check of Darm Screening.

Stap 3. De laatste stap in het intakeproces is het Consult Leefstijlprogramma. In dit gesprek wordt uw concept leefstijlprogramma samen met u besproken. U bepaalt zelf op welk niveau u het voorgestelde leefstijlprogramma wilt uitvoeren. Tijdens dit gesprek adviseren wij u ook over de kosten, vergoedingen bij zorgverzekeraars en combinatiekorting. 

Na eventuele aanpassingen en na uw goedkeuring van het leefstijlprogramma starten wij de uitvoering.

CTA-contact-us-new.png

Kosten intakeproces

De kosten van het intakeproces bedragen standaard:

 1. Intakegesprek (60 min) € 90,00
 2. Body Scan (30 min) € 50,00
 3. Consult Leefstijlprogramma (45 min) € 70,00

Deze kosten worden bij goedkeuring van het leefstijlprogramma met korting aan de totale kosten toegevoegd.