GEPERSONALISEERDE LEEFSTIJLPROGRAMMA'S

Het begint bij een intakegesprek.

We starten ieder gepersonaliseerde leefstijlprogramma met een intake. Voordat het intakegesprek plaatsvindt vult u het online contactformulier in en verzendt deze naar onze servicedesk. Na ontvangst nemen wij contact met u op om toelichting te geven en om de afspraak te maken.

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw huidige situatie, de kosten en kijken we wat u zou willen bereiken binnen LAMC360.
Na het intakegesprek ontvangt u van ons een voorstel leefstijlprogramma hoe u uw doelen binnen LAMC360 kunt bereiken en hoe we u daarbij kunnen ondersteunen. 

U bepaalt zelf op welk niveau u het voorgestelde leefstijlprogramma wilt uitvoeren.

GEZONDE LEEFSTIJL VERMINDERT DE KANS OP CHRONISCHE ZIEKTEN

LAMC360 streeft voor onze klanten naar een beter en gezonder leven. Door het veranderen van uw levensstijl creëren wij samen met u een beter en gezonder leven en vermindert u de kans op chronische ziekten.

SAMENWERKEN IN ÉÉN LEEFSTIJLPROGRAMMA

Wellicht herkent u de situatie waarin u bij twee specialisten een behandeling volgt en u beide specialisten apart uw verhaal moet uitleggen, vanwege het simpele feit dat beide specialisten geen contact met elkaar hebben. Hoe vreemd is deze situatie eigenlijk? Zeker als uw kwaal beide disciplines raakt.

Bij LAMC360 werken wij voor iedere cliënt zoveel mogelijk in multidisciplinaire teams. Waarbij ieder ingezette leefstijldienst, voor zover toegestaan, op de hoogte is van uw situatie om op efficiënte wijze een bijdrage te leveren aan uw gezondheid.

LEEFSTIJL VERANDEREN = MAATWERK

Wilt u een gezonder, actiever leven waar u minder stress ervaart? Of heeft u een ander doel waarom u uw leefstijl wilt veranderen? Via de leefstijlprogramma’s van LAMC360 kan iedereen zijn eigen doel bereiken. De programma’s zijn in basis zo ontworpen, dat ieder leefstijlprogramma op maat kan worden aangepast om op efficiënte wijze leefstijlverandering te realiseren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze leefstijlprogramma’s. 

 

estee-janssens-396889-unsplash