LAMC Corona Update

Bij nieuwe maatregelen, wijzigingen in richtlijnen en/of ontwikkelingen die van toepassing zijn op ons leefstijlcentrum in het kader van COVID-19, zullen wij u via deze pagina op de hoogte houden. 

Voor overige updates van onze organisatie verwijzen wij u ook naar onze Nieuwsbrief. Hierdoor blijft altijd op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen. 

Corona Update 6 januari 2021

LAMC Maatregelen inzake Coronavirus

LAMC blijft als gezondheidscentrum open. 

Er zijn verschillende disciplines binnen ons centrum die vanwege de maatregelen gesloten dienen te blijven. Vraag uw eigen specialist naar zijn/haar maatregelen. 

Kracht & Stabiliteitsbehandelingen blijven doorgaan.

Dit onderdeel van LAMC welke worden verzorgd in onze Gym zal tijdens de lockdown geopend blijven. Kracht- en spierafname en de daarbij behorende mentale gesteldheid wordt hierdoor gewaarborgd voor cliënten die al reeds in behandeling waren. Speciale immuniteitsprogramma’s en extra begeleiding is toegevoegd aan onze dienstverlening. Vooral voor de senioren. 

Hiervoor gelden (nog steeds) de algemene hygiëneregels zoals het RIVM heeft opgesteld. Alle behandelingen zijn op afspraak, onder begeleiding en met inachtneming van strenge hygiënische regels. Dit kan uitsluitend en alleen na overleg met de therapeut.

Hygiëne maatregelen nog steeds van kracht.

1) Neem 2 handdoeken mee.
– 1 extra grote handdoek mee voor op de apparaten.
– 1 kleine handdoek voor uw handen en zweet.
Wij zorgen voor desinfectie na iedere cliënt.

2) Maak na gebruik van een apparaat vooral de handvaten en scherm schoon met papier en schoonmaakmiddel.

3) Vermijd tijdens uw aanwezigheid contact met deurklinken etc met de handen. De deuren zullen tijdens de behandeling openstaan of wij doen ze voor u open.

4) Bij twijfel over uw gezondheid, blijf thuis.

5) Was uw handen en droog deze af met papier of de blower.

Bijvoorbaat dank voor uw begrip, zorg goed voor uzelf en voor elkaar.
Veel gezondheid en sterkte toegewenst gedurende deze periode en zien u graag weer terug in de normale omstandigheden.

Namens het gehele team van LAMC.