Orthomoleculair huidspecialist

Dorette Schoofs

Een mooie huid en een vitaal gevoel op een natuurlijke holistische manier.

Huidspecialist in Anti-aging en Huidproblemen

Dorette is, als huidspecialist, gespecialiseerd in beautybehandelingen, waaronder Anti-aging, huidverbetering en huidproblemen oplossen. Als Orthomoleculair huidspecialiste geeft ze ook levensstijl- en voedingsadviezen om de oorzaak van binnenuit aan te kunnen pakken. Dorette blijft continu bezig om kennis en succesvolle behandelingen bij elkaar te brengen. De recente samenwerking met het leefstijlcentrum LAMC360 is hier een mooi voorbeeld van. Dorette heeft een holistische aanpak dus!

Dorette staat voor natuurlijke huidverbetering van binnenuit. Ideaal voor de man of vrouw, die er iedere dag representatief uit wil zien en die zich bewust bezighoudt met gezondheid en de huid en daarin ook echt wil investeren.

Zij werkt met een totaal beautyconcept met resultaatgerichte behandelingen. De hoogwaardige ‘cosmedische’ producten, waar zij mee werkt, zijn vooral gericht op het optimaliseren van uw huidconditie en het voeden en opbouwen van de diepere huidlagen, zodat u een rem op huidveroudering zet. Het resultaat is een vitale jeugdige uitstraling. Daarnaast is zij specialist in het behandelen van schimmelnagels.

Als klant kunt u rekenen op persoonlijke individuele aandacht, een prettige sfeer en deskundig advies. En dat alles in de prachtige natuurlijke omgeving van Landgoed Duinlust, waar u ontspannen vandaan komt.

U bent van harte welkom.

dorette foto

dorette salon de beauté

Dorette salon de Beauté is al jarenlang een begrip in Haarlem en omgeving. Al vanaf 1983 zit Dorette in het vak en begeleidt klanten bij het verbeteren van de huid van binnenuit.

De afgelopen jaren heeft Dorette aanvullende studies gedaan om een holistisch en orthomoleculaire huidspecialiste te worden. Haar passie is klanten te begeleiden bij een mooie en gezonde huid en een vitaal gevoel. Het behandelplan kan een combinatie zijn van in – en uitwendige verzorging. Daarnaast heeft Dorette ook een luisterend oor voor de vragen en klachten die u wilt bespreken. Door de jarenlange ervaring met de verschillende behandelmethodes en moderne apparatuur is de sleutel gevonden om de huid daadwerkelijk te verbeteren en een jongere uitstraling te geven.

Kiest u voor een persoonlijk en natuurlijke aanpak dan bent u bij Dorette op het goede adres. De behandelingen zijn bedoeld om uw huid op een natuurlijke manier te verbeteren en geschikt voor mannen en vrouwen. Dorette Schoofs is continu bezig om kennis en behandelingen bij elkaar te brengen. De natuurlijke en holistische manier van werken, spreekt veel mensen aan!

Diensten

Huidverzorging

Voorkomen is beter dan genezen! Een moment voor uzelf, ontspannen en er gezond en natuurlijk uitzien.

Huidverbetering

Heeft u een huidprobleem? Dorette lost het op. Dorette boekt goede resultaten bij huidproblemen.

Huidverjonging

Een mooie, stevige, strakkere en gehydrateerde huid zonder botox of fillers.

Pedicure

Dorette is dé specialist op het gebied van schimmelnagels.

aanbiedingen

Losse behandeling

Schimmelnagel - Pedicure
125
99
00
t/m 15 september 2020
  • Uitgebreide intake / anamnese.
  • Voorbereiding + laseren van alle nagels.
  • Voedingsadvies

Schimmelnagel-kuur

Pedicure
362.5
299
00
t/m 15 september 2020
  • Intake + 1e behandeling
  • 2x nacontroles
  • 2x Dimanche huid- en nagelspray

Zomerbehandeling

Huid
79
69
50
t/m 15 september 2020
  • Milde microdermabrasie
  • Zuurstofbehandeling met Carboxy -
  • Hydraterend masker - Afsluiting met producten afgestemd op huidtype

AFSPRAAK MAKEN

WERKWIJZE

De werkwijze in de salon De behandelingen zijn altijd maatwerk, doordat er eerst een uitgebreide intake plaatsvindt, niet alleen de eerste keer, maar ook in de loop van het persoonlijke behandelplan. De eerste afspraak Wanneer u de eerste keer voor behandeling komt houd ik een intake van 10 minuten. Voor de intake vult u een vragenlijst in en daarna bespreken we u wensen of uw klachten. Vervolgens wordt er een keuze gemaakt uit de verschillende behandelingen. Aan het einde van de behandeling ontvangt u een persoonlijk verzorgingsplan voor de verzorging van uw huid thuis. Alle producten die tijdens de behandelingen worden gebruikt zijn van topkwaliteit en zorgvuldig geselecteerd op werkzaamheid en resultaat.