Massage Haarlem, landgoed Duinlust in Overveen

Massage Haarlem, landgoed Duinlust in Overveen

Wilt u heerlijk genieten van een massage in Haarlem? Kom dan naar het prachtige landgoed Duinlust in Overveen, randje Haarlem. Bij het Leefstijlcentrum LAMC360 kunt u terecht voor een ontspanningsmassage, sportmassage of stoelmassage. Door middel van een professionele massage verlicht u uw lichamelijke klachten.

Heeft u specifieke lichamelijke klachten en bent u op zoek naar een persoonlijke benadering voor uw klachten? Bij het LAMC360 werken ervaren masseurs met achtergrond in de fysiotherapie, wat zorgt voor een massage op maat afgestemd op uw klachten. Met meer dan 20 jaar ervaring in het behandelen van mensen met specifieke klachten, wordt er altijd een massagetechniek op maat gegeven. Massages worden gegeven voor problematische klachten of als preventieve behandeling.

Sportmassage door ervaren sportmasseur in Haarlem

Sportmasseur gezocht in Haarlem? Bij ons kunt u terecht voor een professionele sportmassage op maat. Dit kan zorgen als preventieve methode voorafgaand voor een sportprestatie om blessures te voorkomen. Of voor een sneller herstel van je lichaam na een flinke inspanning of sportprestatie. 

Een sportmassage zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding van uw spieren. De afvalstoffen in je spieren worden sneller afgevoerd na een sportmassage. Hierdoor wordt het herstel van je spieren bevorderd. Bij het LAMC360 worden sportmassages op maat gegeven door ervaren sportmasseurs.

Hoe werkt een sportmassage en wat is het resultaat?

Voorafgaand aan de sportmassage, bespreekt de sportmasseur waar u behoefte aan heeft of wat uw (pijn)klachten zijn. U kunt zelf de focus van de massage kiezen. Een sportmassage kan specifiek op maat gegeven voor bijvoorbeeld de benen, schouders en nek of de rug. De sportmasseur zal tijdens de massage altijd rekening met u houden of de massage naar wens is en bijvoorbeeld niet te intens.

Bij een sportmassage is het de bedoeling dat er stevig wordt gemasseerd, zodat het bindweefsel wordt losgemaakt. Er moet diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms onprettig kan voelen. Hierdoor worden knopen in je spieren los gemaakt, waardoor er ontspanning ontstaat. 

Het resultaat van een sportmassage verbetert de doorbloeding van uw spieren. Hierdoor worden afvalstoffen sneller worden afgevoerd, wat het herstel bevordert. Plan een sportmassage niet vlak voor of na een grote inspanning in. Een sportmassage is vrij stevig en kan uw spieren op de korte termijn belasten. Wanneer u wel gemasseerd wilt worden voor een grote inspanning, kies dan voor een ontspanningsmassage. Echter zullen onze sportmasseurs hier altijd rekening mee houden.

Stoelmassage praktijk op Landgoed Duinlust

Ook voor een professionele stoelmassage kunt u terecht bij het LAMC360. Onze ervaren masseurs werken met een speciaal ontwikkelde stoel voor stoelmassages. Deze stoel zorgt ervoor dat uw lichaam goed wordt ondersteunt, zodat u kunt ontspannen tijdens de stoelmassage. Een stoelmassage wordt ook wel een drukpuntmassage genoemd en kan specifiek worden gegeven voor uw hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug en heupen.

Een stoelmassage kan ingezet worden als preventieve behandeling voor een fysieke inspanning. Stoelmassages zorgen ook weer voor een sneller herstel van uw spieren na een grote inspanning. Of vitaliserend en ter ontspanning voor uw lichaam en geest. De masseurs van het LAMC360 gebruiken effectieve massagetechnieken om de bloedsomloop en energiebanen te stimuleren. Hierdoor wordt lichaam en geest in balans gebracht, wat voor ontspanning zorgt.

Voor wie is een stoelmassage geschikt?

Stoelmassages zijn met name geschikt voor personen die vaak op kantoor zitten en achter een computer werken. Deze mensen zitten vaak te lang en gespannen in een zittende houding op kantoor. Vaak is dit gerelateerd aan fysieke klachten in schouders, armen en nek, wat spanningshoofdpijn kan veroorzaken. Hierdoor worden de spieren in uw lichaam vermoeid en gespannen, wat de doorbloeding vermindert. Het gevolg hiervan is een vermindering van de zuurstofvoorziening naar uw hersenen. Wat voor concentratieproblemen en vermoeidheidsklachten kan zorgen en vermindering van uw alertheid.

Waarom Stoelmassage bij LAMC360?

Het LAMC360 is gelegen op een prachtige locatie, randje Haarlem op het Landgoed Duinlust in Overveen.  De voordelen en resultaten van een stoelmassage bij het LAMC360:

 • Regelmatig een stoelmassage zorgt voor preventief voorkomen van blessures als RSI en symptomen van stress
 • Ervaren sportmasseurs met persoonlijke aanpak
 • Ontspanning voor lichaam en geest
 • Verbetert direct uw concentratievermogen
 • Verhogende werking van uw energielevel
 • Versoepeling van uw spieren en bloedcirculatie

Massage prijzen LAMC360

  • Ontspanningsmassage: ca. 30 min € 40,00
  • Ontspanningsmassage: ca. 60 min € 70,00
  • Sportmassage: ca. 30 min € 40,00
  • Sportmassage: ca. 60 min € 70,00
  • Stoelmassage: ca. 30 min € 40,00
  • Stoelmassage: ca. 60 min € 70,00
Massage Landgoed Duinlust
Sportmassage op maat met persoonlijke aanpak
Sportmassage rug LAMC360
Lamc360