Bodyscan – gezondheidscheck

Bodyscan – gezondheidscheck

Met een bodycheck wordt in korte tijd verschillende lichaamswaarden gemeten. Dit wordt vaak gezien als een nulmeting om te zien hoe het ervoor staat met uw gezondheid. Op basis hiervan maakt LAMC360 een individueel leefstijladvies. U bent van harte welkom op Landgoed Duinlust om inzicht te krijgen in uw gezondheid, of voor grote of kleine veranderingen in uw leefstijl! 

Wat meet een bodyscan?

Bij de bodyscan die LAMC360 biedt, wordt gebruik gemaakt van HupHub apparatuur en wordt u begeleidt door een van onze Bodyscan consultants. Onze consultants hebben een speciale training gevolgd bij The Social Health Company om een bodyscan uit te voeren. Het uitvoeren en na afloop bespreken van een bodyscan duurt ongeveer een klein uur. Er wordt onder andere een meting gedaan op gewicht, vetpercentage, bloeddruk, hartslag en spiermassa. Ook wordt er bloed afgenomen en u vult een vragenlijst in.

Voordeel bodyscan

Het grote voordeel van het laten doen van een bodyscan is dat u een compleet beeld krijgt van uw gezondheid. Er zijn allerlei verschillende methodes op de markt waarmee een bodyscan gedaan kan worden. Bij LAMC360 maken wij gebruik van de kennis en kunde van The Social Health Company. Zij zijn gespecialiseerd in een bodyscan die met zo min mogelijk metingen zoveel mogelijk resultaat geeft. U kunt bijvoorbeeld de bodyscan in uw sportkleren laten uitvoeren, ook ontvangt u direct terugkoppeling op de resultaten.

Aan de hand van deze resultaten geeft LAMC360 u een leefstijladvies op maat, want elk mens is uniek! U bent uiteraard niet verplicht dit leefstijladvies op te volgen. U kunt ook gewoon komen sporten, meedoen met yoga / mindfulness of een massage boeken.

Een leefstijl langdurig aanpassen gaat niet van de een op de andere dag. Verandering in kleine stappen over een langere periode zorgen vaak voor een blijvend resultaat! LAMC360 is gespecialiseerd op de gebieden Body, Mind en Nutrition. Veel van onze klanten starten bij een van deze drie pijlers en bouwen langzaam op. Bij ons bent u vrij om te bepalen of u met of zonder begeleiding aan uw gezondheid wilt werken, en op welk gebied(en) u wilt starten. LAMC360 heeft alle specialisaties onder een dak: fitness, personal training, fysio, yoga, mindfulness, voedingsadvies, orthomoleculaire therapie, massage en een bloedprik lab.

Persoonlijke gezondheidscheck bodyscan LAMC360

Neem contact op voor meer informatie

De bodyscan is een gepersonaliseerde gezondheidscheck inclusief advies op maat met bijpassend (leefstijl) programma
Bodyscan LAMC360