leefstijlmetingen

body scan

Wat is de status van uw gezondheid? Wat is prioriteit om aan te werken? Hoe urgent is uw situatie? LAMC360 beschikt over haar eigen leefstijlmetingen. Body Scans, Health Checks en het monitoren van uw leefstijlprogramma resultaten. Leefstijlmetingen die u een spiegel voor houden en uw gezondheid duidelijk en helder weergeeft, zodat u op efficiënte wijze aan uw gezondheid kan werken.

wat is de body scan?

Met een Body Scan worden verschillende lichaamswaarden gemeten. De eerste Body Scan wordt vaak ingezet als een nulmeting om te zien hoe het ervoor staat met uw gezondheid en maakt vaak onderdeel uit van het intakeproces. De uitslagen van een Body Scan worden meegenomen in een maatwerk leefstijladvies. U bent van harte welkom op Landgoed Duinlust om inzicht te krijgen in uw gezondheid, of u nu de Body Scan inzet voor een eenmalige check of als start (nulmeting) van een gepersonaliseerd leefstijlprogramma. 

Wat meet een Body Scan?

Onze Body Scan kent 3 afzonderlijke testen:
  1. Body Composition: hierbij wordt de samenstelling van uw lichaam gemeten. Denk hierbij aan vet- en vochtpercentage, BMI en spiermassa.
  2. HRV (Stress Level test): hier worden uw intervallen gemeten die worden vergeleken met de referentiewaarden die bij uw doelgroep hoort.
  3. Bloeddruktest: dit wordt 2x uitgevoerd om uw boven- en onderdruk te meten.

De combinatie van deze 3 metingen geven een globale indruk van uw huidige gezondheidsstatus.

Bij de Body Scan die LAMC360 aanbiedt, wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig apparatuur en wordt u begeleidt door één van onze Body Scan consultants. Onze consultants hebben een speciale training gevolgd bij The Social Health Company om de Body Scan uit te voeren. Het uitvoeren en bespreken van een Body Scan duurt ongeveer 25 minuten. 

Voordeel Body Scan

Het grote voordeel van het laten doen van een Body Scan is dat u een compleet beeld krijgt van uw gezondheid. Er zijn allerlei verschillende methodes op de markt waarmee een Body Scan gedaan kan worden. Bij LAMC360 maken wij gebruik van de kennis en kunde van The Social Health Company. Zij zijn gespecialiseerd in een Body Scan die met zo min mogelijk metingen zoveel mogelijk resultaat geeft. U kunt bijvoorbeeld de Body Scan in uw sportkleren uitvoeren, ook ontvangt u direct terugkoppeling op de resultaten, zonder analyse of medische conclusies te trekken.

Aan de hand van deze resultaten geeft LAMC360 u een leefstijladvies op maat, want elk mens is uniek! U bent uiteraard niet verplicht dit leefstijladvies op te volgen. U kunt ook gewoon komen sporten, meedoen met yoga / mindfulness of een massage ondergaan.

Een leefstijl langdurig aanpassen gaat niet van de een op de andere dag. Verandering in kleine stappen over een langere periode zorgen vaak voor een blijvend resultaat! LAMC360 is gespecialiseerd op de gebieden Body, Mind en Nutrition. Veel van onze klanten starten bij een van deze drie pijlers en bouwen langzaam op. Bij ons bent u vrij om te bepalen of u met of zonder begeleiding aan uw gezondheid wilt werken, en op welk gebied(en) u wilt starten. LAMC360 heeft alle specialisaties onder een dak: fitness, personal training, fysio, yoga, mindfulness, voedingsadvies, orthomoleculaire therapie, massage en een bloedprik lab.

Persoonlijke gezondheidscheck bodyscan LAMC360

Neem contact op voor meer informatie

De Body Scan is een gepersonaliseerde gezondheidscheck. Mocht u op basis van de Body Scan resultaten een leefstijlprogramma willen, maak dan een afspraak met één van onze intake-nemers.
Bodyscan LAMC360