LAMC

BODY

OP MAAT EN OP MEDISCH NIVEAU

WAT WIJ ONDER BODY VERSTAAN

LAMC heeft een menukaart gedefinieerd die binnen onze thema “Body” vallen. Diensten die de focus hebben op het lichaam, uiteraard zonder de verbinding met “Mind” en “Nutrition” te verliezen.

INZICHT

  • Body Scan
  • Bloed- en vitaminetest
  • Darmscreening test
BEWEGEN
 
BEHANDELINGEN
 

INZICHT

Wij weten soms heel weinig hoe ons lichaam ervoor staat. We starten met een bewegingsprogramma terwijl we soms niet eens weten of ons lichaam dit aankan. Wij slikken vitaminepillen zonder te meten (weten) welke vitamines we eigenlijk echt tekort hebben. Of dat we denken dat we gezond zijn (geen klachten) maar uit een scan kan blijken dat wij in een prefase van een chronische ziekte zitten. 1,2 Miljoen Nederlanders hebben diabetes waarvan 150.000 dat niet eens weten.

Met onze diensten: Body Scan, Bloed- en vitaminetest en Darmscreening testen geven wij inzicht in de status van uw lichaam en maken wij u bewust van welke stappen u kunt nemen naar een gezonder lichaam.

BEWEGEN

Zodra inzicht is verkregen in uw lichaam kunt u op verantwoorde wijze diverse trainingen volgen. Afhankelijk van uw voorkeur en/of op advies van de intake-nemer zijn verschillende trainingen mogelijk.

BEHANDELINGEN

Vanuit een multidisciplinaire benadering kunnen (medische) behandelingen niet ontbreken. Enkele van deze behandelingen worden ook standaard vergoed door uw zorgverzekeraar. 

BODY TEAM
IMG_8268

Peter Zonneveld

Acupuncturist

Marco Stijnman

Sportmasseur / Coach

Boy Simin

Personal Trainer