LAMC360º

BODY

OP MAAT EN OP MEDISCH NIVEAU

Wat wij onder BODY verstaan

Vanuit medisch en wetenschappelijke uitgangspunten heeft LAMC360 een menukaart van diensten ontwikkeld die onder het thema “Body” vallen. Diensten die de focus hebben op het lichaam, uiteraard zonder de verbinding met “Mind” en “Nutrition” te verliezen.

Inzicht

Body Scan
Bloed- en vitaminetest
DNA test

Trainingen

Circuit Training
Small Group Training
Personal Training
Medical Training
Yoga

Behandelingen

Fysiotherapie
Pijntherapie
Acupunctuur
Sportmassage

Inzicht

Wij weten soms heel weinig hoe ons lichaam ervoor staat. We starten met een bewegingsprogramma terwijl we soms niet eens weten of ons lichaam dit aankan. Wij slikken vitaminepillen zonder te meten (weten) welke vitamines we eigenlijk echt tekort hebben. Of dat we denken dat we gezond zijn (geen klachten) maar uit een scan kan blijken dat wij in een prefase van een chronische ziekte zitten. 1,2 Miljoen Nederlanders hebben diabetes waarvan 150.000 dat niet eens weten.

Met onderstaande diensten geven wij inzicht in de status van uw lichaam en maken wij u bewust van welke stappen u kunt nemen naar een gezonder lichaam:

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 • Body Scan: Conditie en fitheidtest, BMI, vetpercentage/spiermassa, stresslevel, bloeddruk, etc. U krijgt een persoonlijk rapport mee die u als uitgangspunt kunt gebruiken voor een persoonlijk leefstijlplan.
 • (Preventief) Bloed- en vitaminetesten: Test uzelf (onder andere) op cholesterol, diabetes, ontstekingen en infecties. Maar ook welke vitamines u echt nodig hebt.
 • DNA testen: Wij onderzoeken waar u aanleg voor hebt, en waar u voor moet oppassen. Heeft u aanleg voor krachtsport, moet u extra zorg dragen om rugklachten voor te zijn, of zou het goed voor u zijn een bepaalde voedingsstof binnen te krijgen? Met behulp van DNA-markers onderzoeken wij hoe u het beste uit uzelf kunt halen.

Deze diensten worden gezien het medisch aspect alleen via een intake-gesprek aangeboden met uitzondering van de Body Scan. De Body Scan is een reguliere test en kan na de intake-fase periodiek worden afgenomen zonder tussenkomst van de intake-nemer.

Trainingen

Zodra inzicht is verkregen in uw lichaam kunt u op verantwoorde wijze diverse trainingen volgen. Afhankelijk van uw voorkeur en/of op advies van de intake-nemer zijn de volgende trainingen mogelijk:

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

 • Circuit Training van eGym: Een innovatieve en effectieve circuit training op eGym toestellen. Met de Circuit Training van eGym traint u op een serie van toestellen die speciaal op uw lichaam is afgemeten. Met de zes trainingsmethoden die in eGym beschikbaar zijn, kunt u verschillende doelstellingen bereiken: van atletisch tot revalidatie. Meer informatie over onze Fitness diensten vindt u hier.
 • Small Group Training: LAMC360 biedt voor kleine groepen (4 tot 12 personen) verschillende trainingsessies aan. Deze trainingsessies worden voornamelijk door onze Personal Trainers gegeven. Enkele van deze trainingen zijn 50+ Conditie Training, Loop Training, Functional Training en Medical Training.
 • Medical Training: Een training (Personal of Small Group) die de focus heeft op diabetes, cholesterol verlaging of revalidatie. Gebruikmakend van een combinatie van bovenstaande diensten, een behandeling en een arts wordt voor u een Medical Training samengesteld.
 • Yoga: Binnenkort starten we met de yogalessen. Houdt u onze website in de gaten of meldt u zich bij onze receptie voor meer informatie.

Behandelingen

Vanuit een multidisciplinaire benadering kunnen (medische) behandelingen niet ontbreken. De volgende behandelingen zijn in ons leefstijlcentrum opgenomen:

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 • Fysiotherapie: Op dit terrein werkt LAMC360 met de beste specialisten samen. Kundige en gerenommeerde fysiotherapeuten die verder kijken dan hun eigen expertise en geloven in de samenwerking met andere leefstijldiensten.
 • Pijntherapie: U heeft al een tijdje last van pijnklachten? Of kwalen waarvan u de oorzaak niet goed kunt duiden? De pijntherapeut behandelt uw klachten ook vanuit een multidisciplinaire aanpak. Samen met de pijntherapeut definieert u een aantal fysieke en mentale oefeningen. Deze oefeningen zijn volledig op uw persoonlijke situatie toegespitst.
 • Acupunctuur: In ons lichaam bevinden zich onzichtbare banen waarlangs energieën lopen. Die onzichtbare banen worden meridianen genoemd en horen elk bij een orgaan. Elk van die punten staat in contact met een orgaan of met een bepaalde functie. Ben je niet ‘gezond’, dan kan de acupuncturist met behulp van naalden bepaalde energieën afremmen of juist stimuleren. De behandeling wordt altijd op maat samengesteld. Niet alleen het symptoom, maar ook de wortel van het probleem kan worden aangepakt.
 • Sportmassage: Een sportmassage kan zowel preventief, pro-actief en reactief worden ingezet. Een massage zorgt ervoor dat afvalstoffen in uw lichaam beter worden afgevoerd en het helpt uw lichaam om sneller te herstellen. U kunt een massage ook inzetten om spieren te activeren wanneer u na een lange periode weer begint met bewegen.

Voor meer informatie over bovenstaande diensten kunt u terecht bij onze receptie of via ons contactformulier.

BODY TEAM

IMG_8268

Peter Zonneveld

Acupuncturist

Noå van de Velde

Personal Trainer / Leefstijlcoach

Piet Hein van Aalst

Health Check Consultant

piet hein

Piet Hein van der Kroon

Health Check Consultant

Koen Wieffering

Personal / Loop Trainer

Bartel Huijbregtsen

Body Scan Consultant

Marco Stijnman

Sportmasseur / Coach

Pieter Jeekel

Body Scan Consultant

Boy Simin

Personal Trainer

Glenn Schuurman

Body Scan Consultant